Aktivnosti

Ponosni smo, da lahko, na sami lokaciji Apartmajev Arh, zagotovimo več aktivnosti za posameznike in družine. Apartmaji Arh nudijo zelo velik vrt skupaj s prostori za sedenje, igrali za otroke in žarom.
V neposredni bližini se nahaja reka Sava Bohinjka, kjer se lahko kopate ali ribarite. Prav tako je lokacija odlično izhodišče za izlete v okoliške hribe ali preprosto za počitek.

E-kolesa

K že tako pestri ponudbi dodajamo še možnost najema in uporabe e-koles, v sodelovanju s PAC sports. Več o izposoji si lahko pogledate in preberete tukaj na njihovi spletni strani. E-kolesa — Pac Sports

Vabljeni k virtualnemu ogledu naše okolice

Želite več?

V tem primeru, vas vabimo da si na spodnjih straneh ogledate velik izbor aktivnosti, ki jih nudi Bohinj z okolico.

Poletne aktivnosti

waves

Plavanje

Le 50 metrov stran od apartmajev se nahaja reka Sava Bohinjka, kjer se lahko kopate. Bohinjsko jezero je oddaljeno le 4 km, kamor se lahko odpravite tudi s kolesom.

hiking

Izleti

V okolici hiše je veliko možnosti za krajše in daljše sprehode. Po jutranjem obedu se lahko odpravite do katere od številnih naravnih znamenitosti.

directions_bike

Kolesarjenje

Bohinj nudi obilo možnosti za gorsko kolesarjenje. Številne gozdne ceste in poti nam odkrivajo skrite predele dolin, popeljejo nas skozi gozdove v bližino gorskih vrhov.

set_meal

Ribarjenje

Le korak od Apartmajev Arh, ob reki Savi je urejena divja plaža, kjer lahko tudi ribarite. Ribarjenje v tako čisti reki, je pravi užitek.

Oglejte si še ostale poletne aktivnosti na strani bohinj.si

Zimske aktivnosti

fireplace

Toplina in udobje

Apartmaji so topli in udobni, kar bo vaše snežne aktivnosti le izboljšalo, ter vam pomaalo pri nepozabni izkušnji. Sam vrt je dovolj velik za igro najmlajših.

downhill_skiing

Smučanje

V bližnjem mestu se nahaja smučišče, ki je pravi raj za vse. Z gondolo se povzpnete do odličnega smučišča, ki nudi nekaj tako za mlade kot za starejše.

snowshoeing

Snežni izleti

Za vse, ki bi radi obiskali gorske poti pozimi, vam Bohinj nudi lahko prav to. Odpravite se lahko do bližnjega mesta ali jezera, ter uživate v zimski idili.

waves

Plavanje

Zakaj bi bila temperatura ovira? Plavate lahko v jezeru, za vse, ki pa iščete topel objem vode, pa se lahko odpravite v bližnji Aquapark.

Oglejte si še ostale zimske aktivnosti na strani bohinj.si